dinsdag 1 mei 2018

Budget vakantie

Het is wederom even stil geweest hier, want.. wij waren op vakantie! In dit artikel beschreef ik al wat voor uitjes ik had gepland voor dit jaar. Budget uitjes. Van te voren verspreid over het jaar.

Voor 115 euro + 50 euro aan bedlakens en toeristenbelasting hadden wij een leuke vakantie naar Bray-Dunes in Holiday Suites. We hadden geen babypakket gekozen. Zoals je op de foto ziet hadden we als kinderstoel gewoon de kinderwagen en het babybedje namen we zelf mee. Daar slaapt onze zoon ook wel eens in als we bij vrienden langer blijven.

In Holiday Suites rue de margats, zit je op 2 straten verwijderd van het strand. Perfect dus. Wij komen hier nog wel een keer terug, maar dan met beter weer. Want wat was het weer slecht.

We waren weg van vrijdag t/m maandag en hebben echt het gevoel er even tussen uit te zijn geweest. De kinderen ook. Het was super leuk.In de buurt zit een klein dierenpark en we zijn naar een indoor speeltuin geweest wat erg groot was. Kiddy Squat heette het. Natuurlijk wanneer mogelijk gewandeld bij het strand. En bij mooi weer kan je daar héél leuk spelen.
Helaas hadden wij pech met het weer, maar toch hebben we wat leuks bedacht voor de kinderen.


Het was onze eerste vakantie als gezin naar het buitenland

Hoe hou jij je vakantiekosten laag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar