maandag 16 april 2018

Organix review (getest via Buzzer)

Ik heb de afgelopen weken Organix groente en fruithap getest voor Buzzer. Het is een fijn product in een potje van 100 ml. De inhoud had wat mij betreft wel wat meer gemogen, want onze zoon lustte het wel en 200 ml ging er zo in. Hij was op dat moment dan ook 11 maanden.


Ik kende al wat producten van Organix, maar was me daar ten tijde van het testen niet van bewust. Misschien ken jij ze ook al? Kijk maar eens op hun site https://www.organix.nl/
Wij gebruiken hier graag die producten, omdat er écht alleen fruit of groente in zit en bij de tussendoortjes wordt er geen extra suiker toegevoegd. Ik vind het belangrijk om mijn kinderen zo veel mogelijk puur eten te geven, zonder al die toevoegingen die tegenwoordig overal in zitten. (e-nummers, suiker, noem het maar op)
Het leuke aan dit product is dat er echt héél wat anders in zit dan bij andere merken.
Wat hebben wij bijvoorbeeld getest?
-courgette, mais en spinazie
-wortel, mais en pompoen
-appel, aardbei en bosbes
-appel en groene bonen
-wortel en quinoaWij gebruikten al:

  • de knijpzakjes met fruit
  • de organix goodies rijstenwafels
  • de organix mini kooke mannetjes
De organix groente en fruithap is goed bevallen in deze potjes. Ik denk dat ik er nog vaker gebruik van ga maken als we onderweg zijn. Dan is het wel handig om zoiets mee te nemen.


Je kan net als ik gratis Organix potjes proeven met je kindje. Koop 8 potjes bij Albert Heijn (bewaar de bon!), beantwoordt een paar vragen op organixcashback.nl en ontvang je geld terug. 
*let op er zit een limiet aan het aantal cashbacks, dus wil je het testen, wacht dan niet te lang... anders zijn ze op. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar