dinsdag 13 maart 2018

Tip: landelijke compostdag

Even een kort bericht,omdat ik het de moeite waard vond om hier te delen.
Zaterdag 17 maart a.s. is het .....
COMPOSTDAG

Geïnteresseerden kunnen gratis compost afhalen op vele locaties verspreid over het hele land, zoals gemeentewerven, milieustraten en composteerbedrijven. De Vereniging Afvalbedrijven en de Branche Vereniging Organische Reststoffen zijn initiatiefnemers van de Compostdag. Hun leden organiseren de Landelijke Compostdag elk jaar in samenwerking met vele gemeenten.
Met het eenmalig gratis uitdelen van compost bedanken bedrijven en gemeenten de burgers voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren. Bovendien willen zij iedereen kennis laten maken met dit product dat zowel voor de bodem als voor het milieu van grote waard

Heb je hier wel eens gebruik van gemaakt?

2 opmerkingen:

  1. Staat voor vandaag op de planning!
    Net als een bezoekje aan de kringloop. Ben benieuwd waar ik mee terug kom. Ik maak wel een lijstje. Wil niet met onnodige spullen thuis komen. Ben juist grondig aan het opruimen. Maar als ik dingen nodig heb kijk ik het liefst eerst daar voor ik het nieuw koop .
    Groet, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Yvonne, hier worden de kledingkasten nu in elkaar gezet. Dan worden de oude weggebracht naar de kringloop en dan word de compost opgehaald. En vanmiddag halen we twee stoelen op, omdat onze nepleren eetkamerstoelen die we van iemand hadden overgenomen nu echt veel kale plekken beginnen te vertonen en ik kan de tijd nu niet vinden om hoezen te maken. Jij ook succes vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar