maandag 5 maart 2018

Qeridoo kidgoo2 de fietskar

Jaaaa! De fietskar is er. Helaas waren we allemaal ziek, dus duurde het even voor ik de kar echt in gebruik kon nemen.
Ik zal binnenkort onze ervaringen beschrijven na langer gebruik.
Dit weekend had ik met mijn dochter wat filmpjes erover bekeken en uitgelegd dat wij er ook een hadden. Daarna samen de kar in de huiskamer opgezet en ja hoor, dat was super. Haar beren moesten er in, poppen, daarna zij! vervolgens kreeg haar broer een vaste zitplek in de wagen en zij ook. Even proberen...

 Mm
Feest dus!
Voor onze zoon van 10 maanden leek de kar eigenlijk toch wel prima zo als hij zat, toch werd me aan alle kanten aangeraden om een schelp er in te plaatsen. Ik mocht de weber schaal van een gastouder lenen,maar via Mp had ik opeens een melia peuterschaal te pakken. Die werd me ook aangeraden op een internetforum van ouders die veel met kinderen fietsen. Je kon hem gewoon aan de riemen vastmaken. Ideaal, want ik denk dat we hem niet lang nodig gaan hebben. Ik heb ook al een zitverkleiner in huis voor de fase daarna.

Volgens mijn dochter zit de kar super lekker. De eerste testrit haalde ik haar er uit en was ze bijna in 
slaap gevallen.  We hebben nu nog kleine afstanden gefietst,maar binnenkort gaan we ritten van een half uur maken minimaal. En omdat mijn zoon mee moet met brengen en halen gaat hij dus wel 2 uur per dag erin. 


Ik heb hem nu gewoon permanent opgezet op de oprit, zodat ik zo weg kan. Hij zit wel onder een afdekhoes. Opklappen en inklappen gaat ook snel al ging het nog wel stroef de eerste paar keer. Ik heb contact met Qeridoo gehad ( dat kan zelfs via whatsapp) en probeer het over een tijd weer, als het dan nog zo stroef is moet ik het laten weten. Hun klantenservice is super en toen hij werd bezorgd kregen we ook aan huis de uitleg en werd alles in elkaar gezet. Ik ben helemaal blij ermee! 
1 opmerking:

  1. Lekker fietsen! Een stoeltje voor de kleine man is zeker handig als hij er zo lang in moet zitten. Net wat veiliger als hij in slaap valt enzo

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar