donderdag 15 maart 2018

Nieuwe kasten!

Psssst...zie je dat witte traphekje? Die heeft mijn man gemaakt van een oud ledikantje, omdat we de traphekjes uit de winkel niet gemakkelijk konden monteren onder aan de trap. Ik vind het zo leuk! 

Vanavond zijn er twee kledingkasten opgehaald voor de kinderen. Prachtige, waar ze jaren mee vooruit kunnen. Gisteren haalde mijn man ook gratis een kast op voor het speelgoed. Via de websites
Http://www.gratisoptehalen.nl en http://www.gratisaftehalen.nl
Uiteraard bedanken we de mensen altijd met iets kleins.
Dankbaar dat we van hen zomaar iets mogen overnemen.

Ik vind het prima om zo op zoek te gaan naar nieuwe spullen voor in je huis. Waarom moet alles nieuw, als we al zoveel hebben hier op de wereld. Laten we eerst gebruiken wat er al is. En zeker in een land als de onze, hebben we zoveel mooi materiaal tot onze beschikking. Wat heet, de huizen puilen uit. Mensen kopen en kopen maar.
Vandaar natuurlijk ook de hele hype om te ontspullen....


Bovendien was het een van de klusjes die we voor dit jaar hadden opgeschreven:


De kast die nu in hun kamer staat,stond al hier in het huis toen we er kwamen wonen en hadden we in gebruik genomen. Maar daarvan missen wat onderdelen, waardoor plankjes niet goed zitten. Kortom, dit moeten we gaan opknappen of vervangen. Nu ik deze kasten tegen kwam, was de keuze makkelijk gemaakt. 

De lijst met klusjes maakte ik een keer, omdat mijn man vaak zei: "oja, wil je me eraan herinneren? Schrijf het anders even ergens op zodat ik het niet vergeet". En toen heb ik maar meteen alles opgeschreven wat we graag in huis willen aanpakken. We zullen zien wat we aan het eind van het jaar hebben kunnen doen. Een van de doelen die ik mezelf had gesteld was om meer te klussen in het huis. Dus eens kijken wat ik kan doen van deze lijst.
2 opmerkingen:

  1. Er zijn inderdaad al zóveel spullen in omloop. Waar mogelijk zoek ik spullen tweedehands. Dat kan vanalles zijn: kleding, keukenspullen, tuinmeubels, bloempotten, kampeerspullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, dat jij daar ook de charme van in ziet en er van genieten kunt.

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar