zaterdag 10 maart 2018

Kasboek week 10, weekmenu week 11

Deze week post ik het weekmenu zeer laat. Meestal al op de dinsdag of woensdag, maar volgende week maken we er weer een Hollandse week van, zoals wij dat thuis noemen. Net als vroeger thuis: groente, vlees en aardappelen. En omdat het de afgelopen week de week zonder vlees was en we daar niet aan mee hadden gedaan, doen we het nu alsnog. Dus vlees deze week, is vooral vleesvervangers.
Ik besloot een keer vreemd te gaan. Even geen picnic boodschappen, maar dit keer bij de jumbo. Ook weer eens een ander aanbod, andere aanbiedingen. Sorry, geen vast weekmenu in deze week.


Wat het kasboek betreft:
Uitjes : 9,50 voor de film 7,50 voor tosti en thee! Ik ging er op de fiets heen. Gratis reiskosten, Woohoo.
Schoonmaakartikelen, boodschappen: 92,45 euro
Cadeautjes: die komen er weer aan. Voor het oppassen op de hond ontvingen we geld. We wilden het eerst niet aannemen, maar de gever wilde het echt niet terug en toen hebben we besloten wat mensen te verwennen ermee. Dus we hebben door dit lieve cadeau ook weer eens budget om anderen in het zonnetje te zetten met een diner cheque bijvoorbeeld.

Ik zit deze week iets boven het budget, maar de boodschappen voor komende week vallen lager uit.
Al met al, tevreden.

Met de kinderen heb ik deze week speeltuinen in de buurt bezocht, de bibliotheek en mijn dochter vroeg vanochtend nog of we met de fietskar weg gingen. Ik kan je nu al zeggen, die bevalt goed. Ik haalde haar een keer niet op met de fietskar, maar ging met het openbaar vervoer. Ook dat kun je wel een uitje beschouwen. Een uur alles bij elkaar op de heenweg om haar op te halen, een uur met de bus en trein op de terugweg en nog een stuk lopen door de hagel... Nee, ook bij minder goed weer kan ik beter de fietskar pakken.
Eind van de maand zal ik de plus- en minpunten laten weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar