zaterdag 3 februari 2018

Lockmachine : aaaaaah!

Aaaaaah! Dat moment, waarop je naar je naaiproject kijkt en denkt:"hmm, dit had ik me anders voorgesteld". Dat heb ik vaak genoeg gehad tijdens het naaien in het verleden. Even wegzetten en later weer beginnen is dan het beste. De doorzetter met veel geduld, die wordt steeds beter en beter.. Inmiddels kan ik aardig overweg met de naaimachine. Ik had nog een lockmachine staan, maar al even niet meer gebruikt,omdat ik hem opnieuw moest inrijgen en daar eerlijk gezegd geen zin in had. Vanavond haalde ik hem maar weer eens tevoorschijn. Helemaal rustig ingeregen en nog later op de avond verder met mijn project: het Oliver broekje van Emma en Mona, maar daarover later hopelijk meer.
Ik begon lekker en dacht binnen een mum van tijd klaar te zijn, maar mijn naalden had ik nog niet vervangen en ik wist eigenlijk ook niet wat er nog in zat en toen KRAK, naald gebroken. Of nee, naalden.

Inmiddels ziet het er zo uit. Een pijpboord is niet goed gegaan dus die moet ik binnenkort aanpassen. De komende dagen moet ik weer mijn geduld bewaken en mijn naalden eruit halen met blijkbaar toch wel een hele andere schroevendraaier en dan.... Horen jullie weer van me. Voor nu ... Even pauze. 
Heb je dat ook wel eens? 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb het broekje ook gemaakt voor J. maar wel de band en de boordjes wijder gehouden. Vond het zo krapjes..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga er zo weer aan beginnen. Maar ik doe het maar lekker even met de naaimachine. Ik kon de schroevendraaier van de lockmachine even niet vinden.. en anders verspil ik mijn tijd daar aan.

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar