zondag 28 januari 2018

Kasboek week 4

Deze week hadden we visite en dat betekent extra boodschappen halen.
Doordat ik kleren heb geruild heb ik bespaard op de kledingkosten voor de kinderen.
Uitjes heb ik vooraf al betaald. Ik ga vandaag naar een workshop via vakantieveilingen.nl daar schreef ik eerder al wat over bij de blog 'welkom'. Ik ben blij dat ik die uitjes door het jaar heen heb gepland.

Natuurlijk gooien de kinderen soms roet in het eten.Ik ben benieuwd of ik vanmiddag wel kan gaan... Onze zoon is op het moment van schrijven niet lekker. Ik heb vanochtend vroeg veel moeite moeten doen om hem te laten drinken, want zijn neus zit dicht en het lijkt er op dat hij veel pijn heeft van doorkomende tandjes.
We zijn bij onze dochter op het moment bezig met zindelijkheidstraining. Maar dat vind ik persoonlijk nog best energievretend dus op het moment hou ik het er op dat ik haar op vaste tijdstippen naar het potje breng en het probeer leuk te houden. Ook heb ik oefenbroekjes gekocht, zodat zij het wel voelt maar ik niet met natte broeken zit.... nou ja, bij het uitdoen van zo'n oefenbroek heb je er alsnog soms last van (logisch ook...)
Ze begint in ieder geval nu te voelen wanneer ze heeft geplast.. Nu nog hopen dat ze het vooraf ook merkt. Dan kunnen we er pas echt wat mee.

Voor mijzelf heb ik nieuwe schoenen gekocht (in de aanbieding) en een bril via het hans anders plan.
Ook kocht ik een molton via bol.com voor het maken van onze strijkplank (hoes). Deze uitgaven tellen niet mee voor mijn weekbudget.

Deze week heb ik het volgende uitgegeven
wat valt onder de 100-euro uitdaging:
19 euro aan extra boodschappen
78,31 euro aan picnic

Dus in totaal:
97,31 euro

Oja, deze week heb ik ook de kledingkasten opnieuw ingeruimd van de kinderen. Ze zijn alletwee een maat opgeschoven. Onze zoon zit nu in maat 80 en onze dochter in maat 92/98. Omdat ik vaak al vooruit koop /ruil had ik al dozen liggen met wat kleding aangevuld met de tas kleding die ik heb geruild heb ik weer een leuke nieuwe garderobe voor ze klaar liggen. En nu ...misschien binnenkort ook nog eens wat maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar