dinsdag 26 december 2017

Picnic

Zo, de kerstdagen waren dit jaar wel heel relaxed! We hebben door omstandigheden dit jaar kerst thuis gevierd en alleen mijn broer kon er bij zijn. Mijn vader was ziek en mijn schoonzus kon niet. De kinderen hebben ook nog nooit zo lang uitgeslapen. Tot wel 9 a 10 uur! Ze zijn ook even aan het bijtanken.

Ik heb alvast veel vooruit gepland. Ik zal wanneer dat mogelijk is ons weekmenu plaatsen. Ik heb de bestelling bij picnic al klaar staan. In eerste instantie wilde ik de markt op om te struinen naar koopjes en langs alle supermarkten voor de beste deals, maar ik heb besloten om te kijken of we het ook kunnen redden als we het houden zoals we het eerder deden.
En dat is weekboodschappen laten bezorgen of in een keer ophalen. Het voordeel is dat je meteen weet wat je kwijt bent, je hoeft niet in de drukke supermarkt te staan met twee kinderen, het sjouwwerk laat je aan een ander over en je koopt alleen hetgeen je echt nodig hebt.


Daarnaast heeft picnic elektrische wagens, proberen ze alle bonnen te digitaliseren en dus is er minder afval. De boodschappen worden wel bezorgd in plastic tassen maar die kun je bij de volgende bezorging ook weer meegeven. Ze worden dus, zo lijkt het, wel opnieuw gebruikt.


vanaf 3 januari begin ik met onze uitdaging. Voor de eerste week is dit ons weekmenu.
De recepten kun je vinden via Deze site allrecipes.nl

Woensdag: patat
Donderdag: hete bliksem
Vrijdag: gehakttaart
Zaterdag: pompoensoep met zoete aardappel
Zondag: hutspot met draadjesvlees
Alleen voor deze boodschappen was ik 42,99 euro kwijt.

Met nog ontbijt, extra fruit en een snack alleen voor het weekend zitten we nu op 63,59 euro.

Als je ook een keer wilt bestellen bij picnic kun je gebruik maken van de volgende code om meteen 5 euro korting te krijgen. Ik krijg dat dan ook.
CARLIE24 is de code die je dan bij je eerste bestelling kunt invoeren.
1 opmerking:

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar