zaterdag 23 december 2017

Groot inkopen, meer doen met minder

Nog een paar dagen en dan ben ik echt thuisblijfmoeder met een nieuw week budget. Ik ben er al erg mee bezig. Zo schreef ik in mijn vorige post wat ik had aangeschaft via VakantieVeilingen.
Tel daarbij op dat ik van de week op een blog las dat de btw op bepaalde producten omhoog zal gaan. Dat betekent dus alvast producten inslaan.

Waar kun je rekening mee houden vooraf als je meer wilt doen met minder:
1. Zorg voor een cadeautjes la. Verzamel leuke afgeprijsde artikelen die je kunt gebruiken als iemand iets viert.
2. Koop artikelen die je altijd op voorraad wilt hebben groot in. Zo heb ik nu met veel korting tien flessen wasmiddel gekocht. Nog goedkoper is het zelf maken van wasmiddel.
3. Houd aanbiedingen in de gaten van producten die je graag gebruikt.


Ik heb besloten om mijn kasboek te publiceren elke week in januari. Als je het leuk vindt om mee te lezen hoe wij deze uitdaging aan gaan lees dan vooral lekker mee en reageer met je eigen ervaringen of tips. Tot gauw.
2 opmerkingen:

  1. Leuke blog zeg. De vlees pasteitjes ga ik een keer maken ziet er lekker uit! Ik ga vanaf 21 januari proberen maandboodschappen te doen. Dwz de houdbare dingen allemaal een maand in het vooruit laten bezorgen en dan elke week naar de Aldi om de verse dingen te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee gaat lezen. Ik ben benieuwd hoe dat bevalt. Op dit moment laten we de boodschappen bezorgen door picnic of haal ik het op bij jumbo.

      Verwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar