donderdag 15 maart 2018

Weekmenu week 12

In deze week, week 11 hebben we alle restjes opgegeten..
 En dat gaat lekker. Het is een relaxte week.  We eten vooral veel vleesvervangers. Gisteren een toscaanse carré met mozzarella en groente er in. Die was echt heerlijk. Vandaag pannenkoeken. Mijn broer had een keer zo'n kant en klaar wereldgerechten pak meegenomen, bobotie. Daar aten we al een keer de rijst uit, bij een gerecht. Maar...oh ja, die mix moet ook nog een keer op. Ik had geen sperziebonen in huis, maar ik heb het met ui en appel gecombineerd. En doordat de rijst op was, maar we nog wel risotto hadden maakte ik daar een lekkere combi van. En eerlijk, het was héérlijk.

In week 12 hebben we zelf een menu samengesteld. We eten:
maandag gehaktbal, aardappelen, sperziebonen
dinsdag Gebakken aardappelen, vis en wortels
woensdag Tortellini ovenschotel
donderdag speklap, aardappelen en prei
vrijdag vissticks met risotto en champignons
zaterdag bami met zigeuner schnitzel
en zondag patatdag.

Hopelijk haalt iemand hier weer wat inspiratie uit. De weekmenu's worden goed bekeken, dus blijkbaar wel. Ik vind het altijd erg leuk als mensen reacties achterlaten.
( Deze foto is gemaakt door mijn broer. Hij fotografeert elke dag wat hij eet. Ieder zijn hobby, maar het levert soms wel grappige plaatjes op. Hij eet van alles ! Ik geloof dat ik hem niet vaak aardappels, vlees en groente zie eten...  )

2 opmerkingen:

  1. Snap ik nu iets niet? Hollandse week? Rijst, toscaanse carree, risotto noem ik geen Hollandse week van aardappels, groente en vlees. Of heb je het over 2 verschillende weken? De menu's klinken wel erg lekker hoor, ik kan me voorstellen dat je hiermee anderen weer inspireert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha je hebt gelijk. We hebben vooral de restjes opgemaakt. Ik pas het aan... helemaal geen compleet hollandse week.
    We aten wel aardappelen, vlees en groente...maar niet alleen..

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar