zondag 11 maart 2018

Elke keer weer afwachten wat je vindt

Toen de kinderen vanmiddag op bed lagen, besloot ik even langs de kringloop te gaan. Mijn man genoot ook even van de rust in het huis. Zonder kinderen kan je toch wat rustiger rondkijken.
De kringloop blijft een geweldig iets. Soms kom je met niets terug, maar zó heb je zoiets fantastisch gevonden. Het voelt als "schatten vinden".

Ik vond toevallig vandaag een enorme lap stof van ikea (katoen), waar ik wellicht gordijnen van kan maken.
En weer een handig lineaaltje. ( En de kosten? Dat waren de kosten niet, 1,50 voor de immense lap stof en 50 cent voor de lineaal) Nu ging ik ook vanmiddag verder met het naaien van de tassen en dit lineaaltje was precies 10 cm x 38 cm. Ik kon een gedeelte voor de tas nu gemakkelijk strijken, want dat moest 5 cm omgeslagen worden.

Wat is jouw laatste kringloopvondst?


En de tassen die ik maakte. Een tas had ik al voor een groot deel van de week afgemaakt, maar daar moest nog het koord doorheen. (Als je je afvraagt waar ik het over heb, lees dan nog even deze post: klik hier)
Ik zit nu op een totaal van 4 tassen, maar... we blijven lekker bezig de komende weken. Het kan ingeleverd worden tot halverwege april.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar