vrijdag 16 februari 2018

Koud, maar toch gegaan....

Gisteren begon de dag met natte sneeuw. Toch had ik mezelf voorgenomen om een natuurgebied te bekijken waar ik niet eerder nog was geweest. Mijn dochter was onder de pannen, dus met zoonlief en de hond ging ik erop uit. We zijn niet heel lang weg gegaan. Ik denk dat de wandeling een half uur maar duurde, maar het was weer lekker.Als je de auto parkeert aan de ........


bosdijk in Breukelen loop je rechtdoor zo een prachtig pad op met knotwilgen. Er komt eens in de zoveel tijd een fietser je tegemoet,maar verder was het lekker rustig en daar staat het volgens berichten op internet ook om bekend. Rechts kon je ook nog een paadje in... Maar dat is wellicht weer leuk voor een volgende keer.
Ter voorbereiding op de nacht voor de vluchteling, hebben we ook lange wandelingen gepland staan. Dus daarover later meer op de blog.

Vandaag hebben we een dagje thuis met zijn allen. Behalve een wandeling naar de winkel en met de hond in de buurt doen we vrij weinig. Dit weekend viert mijn man twee dagen lang zijn verjaardag. Ik hoop dat ik in de tussentijd weer eens aan mijn naaiproject verder kan. Misschien moet ik de lockmachine maar even aan de kant zetten en lekker verder met de naaimachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar