vrijdag 19 januari 2018

DIY: zwemtasje

Er komen weer veel verjaardagen aan. Op dit moment ben ik bezig met het zwemtasje voor een jongen. Ik had zijn moeder gevraagd wat hij nodig had en toen ik het voorbeeld van het tasje liet zien was ze enthousiast, want hij had nog iets nieuws nodig voor het zwemmen. Perfect.
De stof had ik nog liggen thuis, garen, de naaimachine, stofschaar ook. Ik moest alleen wat koord kopen van 0,50 cent de meter en ik had drie meter nodig. Ook heb ik letters gekocht om het cadeau wat te personaliseren van 0,50 cent per letter. Ik had 6 letters nodig.
Het kostte me wel aardig wat uurtjes om het zo te krijgen zoals ik wilde, maar dan heb je ook wat. De letters strijk ik er nog op en de zoom naai ik zo nog dicht maar verder is hij af.Ik werd geïnspireerd door deze blog: klik hier

Het enige wat ik anders heb gedaan
is het tasje ook een leuke stof aan de binnenkant gegeven. Dat was eigenlijk omdat de stof die ik nam niet zo dik was en nu is hij perfect. Ik naaide die twee lappen stof gewoon voor het gemak met de foute kanten op elkaar. En volgde daarna de stappen in de blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar