zaterdag 13 januari 2018

De fietskar is besteld!!
Ja, het is gelukt!! 
We hebben een fietskar uitgezocht en besloten deze te laten bezorgen op 1 maart. Vanaf dat moment ga ik dus meer fietsend doen. In ieder geval mijn dochter wegbrengen naar haar peuter behandelgroep (op een half uurtje fietsen van ons huis). Mijn belevenissen zul je dan ook lezen vanaf dat moment. Ik ben zo benieuwd!


Ik ben helemaal blij met deze kar. Hij ziet er leuk uit, is robuust en als je zelf valt blijft de kar overeind.
Mijn dochter kan eventueel in het zitje achterop, maar
bij slecht weer kan zij naast haar broer in de kar. Hij is ook gemakkelijk op te vouwen en te gebruiken als buggy.
Ik heb nu al zin om mooie toertochten te gaan maken!

Ik wil af van mijn luiheid om maar alles met de auto te doen. Het is zo gemakkelijk met een auto voor de deur, maar helemaal niet goed voor de kinderen. Die frisse lucht hebben ze nodig en als ik het goede voorbeeld geef zullen zij later wellicht ook makkelijker de fiets pakken. Als het maar een beetje regent, miep ik al de laatste jaren. Daar wil ik van af.

Nu alleen kijken of hij op mijn fiets past, want bij de as heb ik een iets ander systeem dan de meeste fietsen. Daarom komen ze met mij kijken of dat lukt. En anders moet ik hem op mijn omafiets monteren. Maar die heeft geen versnellingen, dus deze heeft de voorkeur.

Wordt vervolgd dus..

2 opmerkingen:

  1. Ik heb destijds een bakfiets gekocht en daar zoveel plezier van! Ik heb geen rijbewijs dus moet wel fietsen. Hebben jullie 2 auto's?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, wij hebben een auto. Manlief gaat vaak met de trein als ik de auto nodig heb maar vanaf maart kan hij veel vaker ...lees als het goed is altijd... De auto mee naar zijn werk. Ik kan dan alles fietsend doen.

      Verwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar