zondag 17 december 2017

Het is bijna zover!

Het is zondag, de kinderen liggen op bed. Mijn man is nog in de kerk en ik overdenk de toekomst. Spannend, want een nieuwe fase begint binnenkort. Niet meer vast in loondienst.
De afgelopen maand heb ik het gemerkt. Ik gaf nog uit zoals gewoonlijk. Zal ik echt veel moeten veranderen of valt het mee. Bjorn, mijn man, denkt dat het mee zal vallen. We hebben het uitgerekend.. En toen hielden we zelfs geld over. Maar toch, het benauwd me opeens. Lukt het ons echt?

We kregen deze maand 140 euro extra, omdat we een fitnessaparaat verkocht hadden, wat niet meer werd gebruikt.
En ik dacht wat zullen we er mee doen? Alvast, in de aanloop naar volgend jaar toe, heb ik daarvan allerlei leuke uitjes gekocht via VakantieVeilingen. Zelfs een vakantie voor maar 115 euro voor ons vieren, voor vier dagen in Frankrijk. Pas eind april volgend jaar. Maar dat geeft niet, hebben we wat om naar uit te kijken.
Een make up workshop met mijn schoonzus, vaatwastabletten voor een jaar (dan hoef ik dat niet meer te halen in ieder geval, haha!) Even denken, oja een festival eind 2018, een fotoshoot thuis voor de kerst.
Verder nog een foto op multiplex en een uitje naar een museum
Eigenlijk allemaal gekke dingen om even weer eens wat anders te doen. Want daar houden we wel van. En dat heb je soms ook nodig.
Plan je ook leuke dingen zo ver van te voren? 

2 opmerkingen:

  1. Nee, ik plan niet te ver in het voren. Met ons groter wordend gezin zijn niet alle uitjes leuk voor de portemonnee. Daarbij komt nog dat we altijd in een vakantie moeten gaan waardoor de prijzen vaak nog hoger liggen. We doen het liefst gratis uitjes. Naar het bos ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij moeten ook altijd in de schoolvakanties gaan. Maar via Groupon of VakantieVeilingen of ...... Zo zijn er wel meer van die sites kun je van te voren een leuke trip boeken voor weinig.

      Verwijderen

Welkom!

Mijn doelen voor dit jaar